mandag 11. november 2013

Korte bokmeldinger til Helenes supre blogg

"Alt om Zlatan" - av Steffen Gronemann
Ei flott bok om Zlatan, med mye spennende fakta og mange flotte bilder. Boka handler selvsagt om "superstjernen", Zlatan fra Sverige. Jeg anbefaler boka på det sterkeste, men en forutsetning for å like boka er nok at du er interessert i fotball. Kort sagt er boka en spennende fortelling om karrieren til Zlatan.
Anbefalt av Markus K

"Da jeg lot deg gå" - av Gayle Forman

Bokas hovedpersoner er Adam og Mia. I den første boka var Mia involvert i en forferdelig ulykke. Moren, faren og lillebroren Teddy dør. Mia drar på college og har ikke lenger kontakt med Adam. Adam blir etter hvert en berømt popstjerne og Mia blir en berømt cellospiller. Ikke før de møtes i London tar de kontakt og snakker med hverandre. Mia forteller at hun noen ganger kan "høre" familien sin.  Dette er ei flott og bra bok som jeg anbefaler, boka er romantisk.
Anbefalt av Gunhild

"Fotballhistorier" - av Harald Henmo

Denne boka inneholder flere fotballhistorier, noen er rare, noen er kule og andre litt gale. I en av historiene gir dommeren seg selv et rødt kort! Jeg anbefaler boka fordi den er både artig og interessant. Du kan lære litt av det som står samtidig som du hygger deg.
Anbefalt av Vegard

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar