tirsdag 21. oktober 2014




Lån her!
Små søte løgnere

Forfatter: Sarah Shepard
Forlag: Gyldendal
Utgitt: 2010


For tre år siden var Rosewood den perfekte byen. Alle familiene var perfekte. Det samme var Alison Dilaurentis. Alison var  skolens 'Queen bee'. Hun var den alle jentene ville være, og som alle guttene ville være med. Men hun var for det meste sammen med sine fire venniner, Aria Montogomery, Spencer Hastings, Emily Fields og Hanna Marin. Men en kveld når jentene hadde overnatting, forsvant Alison og kom aldri tilbake.

Tre år senere, har de fire jentene glidd fra hverandre. Aria har kommet hjem fra å bo på Island, Hanna er plutselig blitt den mest populære, og blitt bestevenn med tidligere nerd, Mona Vanderwall,  Spencer er fortsatt klassens yndling, og Emily har kommet langt med svømminga si. Men hver av de fire har fortsatt mange hemmeligheter, både delte, og alene. Så når jentene plutselig begynner å få anonyme meldinger fra en som kaller seg A som viser seg å vite alle hemmelighetene dems, og truer med å røpe dem, har jentene intet annet valg enn å slå seg sammen igjen. Men det slår dem; er Alison tilbake?

Små søte løgnere, best kjent som Pretty Little Liars, er en serie skrevet av amerikanske Sarah Shepard, og kom først ut i 2006. I 2010 startet sesong 1 av tv-serien basert på bøkene.

Vedlig bra bok og tv-serie:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar